எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Wednesday, August 22, 2018

EGG OMLETTE :-

EGG OMLETTE :-


EGG - 2 NOS.
BIG ONION - 1 CHOPPED FINELY
GREEN CHILLY - 1 CHOPPED FINELY
PEPPER JEERA PWDR - 1 TSP.
SALT - 1/4 TSP
OIL - 1 TSP

PREPARATION :-
BEAT THE EGGS WELL .
ADD ONION. , CHILLY., SALT N PEPPER JEERA PWDR.
STIR WELL..
HEAT DOSA PAN AND POUR THE BEATEN EGG.
SPRAY OIL AROUND IT AND AFTER 3 MIN FLIP THE OTHER SIDE .
COOK WELL AND SERVE IT WITH NOODLES OR VARIETY RICES.


1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும்.!
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...