எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Monday, August 3, 2020

EGG KOTHTHU BAROTTA

EGG KOTHU BAROTTA.


NEEDED:- BAROTTA - 2NOS , EGG - 2 NOS, BIG ONION - 1 0R 2. GREEN CHILLIES -2 NOS, PEPPER PWDR - 1 TSP, SALT - 1/3 TSP, RED CHILLI PWDR - 1/3 TSP, TOMATO - HALF, CURRY LEAVES -1 ARK, OIL - 2 TSP.

METHOD :- CHOP BAROTTA INTO BITS. CHOP ONION AND CHILLIES. CUT THE TOMATO INTO PIECES. HEAT HEAVY BOTTOMED PAN IN STOVE. PUT CHOPPED ONION WITHOUT ADDING OIL. SAUTE FOR 2 MINUTES. THEN ADD CHOPPED BAROTTA, MIX FOR A SECOND. ADD THE EGGS, GREEN CHILLIES, RED CHILLI PWDR, SALT WITH OIL. CHOP WITH DOSA LADLE WELL WITH MEDIUM FLAME. TURN AND CHOP FOR FIVE MINUTES. ADD PEPPER PWDR, TOMATO AND CURRY LEAVES. MIX WELL. AND SERVE WITH MAGGI HOT AND SWEET TOMATO CHILLI SAUCE.   

1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும் !
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...