எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Sunday, August 16, 2020

CHICKEN CHUKKA

CHICKEN CHUKKA




NEEDED:- CHICKEN - 250 GMS. RED CHILLIES - 10 NOS, SALT - HALF TSP, OIL - 2 TBLSPN.

METHOD :- CLEAN THE CHICKEN. GRIND THE RED CHILLIES WITH LITTLE WATER. PUT THE CHILLI PASTE AND CHICKEN IN A KADAI WITH ONE CUP OF WATER. BRING TO BOIL. THEN SIMMER THE GAS. COVER THE KADAI WITH A LID. COOK TILL ALL THE MASALAS ABSORBED BY THE CHICKEN. 

HEAT OIL IN A TAWA AND FRY CHICKEN PIECES ONE BY ONE. SERVE HOT WITH RICE AND RASAM. 


1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும் !
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...