எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Monday, August 10, 2020

RAGI PUTTU.

RAGI PUTTU


NEEDED:- RAGI FLOUR - 1 CUP, SCRAPPED COCONUT- 1 TBLSPN, SUGAR - 1 TBLSPN, GHEE - 2TSP. 

METHOD :- SPRAY QUARTER CUP WATER IN RAGI FLOUR . MIX IT WITH HAND. MAKE IT WET BUT IT SHOULD BE FLOWN FROM HAND. COOK IT IN A IDLI VESSEL FOR 20 MINUTES. ADD SUGAR, GHEE, SCRAPPED COCONUT. SERVE IT AS A SWEET ALONG WITH IDLI/ MORNING TIFFIN. 


1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும் !
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...