எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Wednesday, August 26, 2020

RIBBON PAKODA

RIBBON PAKODA:-



NEEDED:- CHANNA DHAL FLOUR ( BESAN) - 4 CUPS, RAW RICE FLOUR - 1 CUP, FRIED CHANNA DHAL PWDR - HALF CUP, RED CHILLI PWDR - 2 TSP, SALT - 2 TSP, OIL - FOR FRYING. 

METHOD :- MIX CHANNA DHAL FLOUR , RAW RICE FLOUR AND FRIED CHANNA DHAL PWDR WITH SALT AND CHILLI PWDR. ADD 2 CUPS OF WATER SLOWLY TO MAKE A ROUGH DOUGH. HEAT A TBLSPN OF OIL AND POUR THIS IN THE DOUGH AND MIX WELL. 

HEAT OIL IN A THICK BOTTOMED PAN. PUT THE DOUGH IN A RIBBON PAKODA MAKER AND SQUEEZE IT IN HOT OIL. FRY TILL GOLDEN BROWN . AFTER SOMETIME PACK IT IN A AIR TIGHT CONTAINER AND USE IT. 


1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும் !
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...