எனது 24 நூல்கள்

எனது 24 நூல்கள்
எனது இருபத்து நான்கு நூல்கள்

Sunday, October 18, 2020

CHICKEN SOUP.

CHICKEN SOUP.


NEEDED:-
CHICKEN STOCK WITH SOME CHICKEN PIECES. - 3 CUP
TO GRIND:-
SMALL ONION - 10 NOS
JEERA - 1 TSP
POPPY SEEDS - 1 TSP
SALT - 1/2 TSP.
PEPPER POWDER - 1/4 TSP,

METHOD :-
GROUND SMALL ONION, JEERA, AND POPPY SEEDS WITH LITTLE WATER INTO A PASTE. ADD THIS THO THE BOILING CHICKEN STOCK AND ADD SALT.  COOK FOR 2 MINUTES AND REMOVE FROM FIRE. SPRAY PEPPER POWDER AND SERVE HOT WITH PAPADS.

1 comment:

  1. வலைப்பதிவர் ஒற்றுமை ஓங்கட்டும் !
    என்றும் நம்முள் வலிமை பெருகட்டும் !!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...